ÇEKAT ve Türk Metal Sendikası ortaklığında düzenlenen "Üniversite Sendika Buluşması" etkinliğimizin ilk ayağını bugün gerçekleştirdik.
Topluluk Başkanımız Recep Kaan Orhan ve Danışman hocamız Doç. Dr. Yücel Uyanık'ın açılış konuşmalarıyla başlayan program Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Sn. Av. Taliphan Kıymaz Bey'in "Türkiye'de Sendikacılık" konulu sunuşları ile başladı. Ardından Türk Metal Sendikası Ortak Eğitim Sorumlusu Sn. Mustafa Kemal Şen Bey'in "Sosyal Medya ve Kariyer" konulu sunuş gerçekleştirildi. Samimi bir havada geçen programın ardından konuklarımız ve hocalarımız ile çay eşliğinde sohbet gerçekleşti.
Üniversitemize ve topluluğumuza yaptıkları tüm katkılardan dolayı Türk Metal Sendikası'na ve Genel Sekreter Av. Taliphan Kıymaz ve Ortak Eğitim Sorumlusu Mustafa Kemal Şen Beylere, katılım gösteren hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Etkinliğimiz sendikanın web sitesinde yayınlandı.