Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nde 1. Sınıf dersi olan "Sosyal Politika" dersi kapsamında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eyüp Bedir hocamız ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali Özkan'ın katılımlarıyla fakültemiz 100. Yıl Kültür Merkezi'nde "İstihdam ve İşsizlik" konulu konferans gerçekleştirdik.

Konferansta İŞKUR Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali Özkan, İŞKUR'untarihçesi, çalışmaları, hedef ve amaçları hakkında yaptığı sunum ile bizleri bilgilendirdi.

Sunumun ardından öğrenci arkadaşlarımız ve hocalarımızın katkılarıyla; sorulan sorular ve bölümüz ile ilgili konular hakkında sohbet gerçekleştirildi.

ÇEKAT olarak öğrenci arkadaşlarımız adına Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali Özkan ve Prof. Dr. Eyüp Bedir hocamıza teşekkür ederiz.

Etkinliğimiz kurumun web sitesinde yayınlandı: