Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu, alanımıza dair düzenlediği konferanslarının beşincisini, "Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler" konusunda gerçekleştirdi. Çalışma Genel Müdürü Sn. Nurcan ÖNDER, Bölüm Başkanımız Prof. Dr Eyüp BEDİR, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nün Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlilieri'nin katıldığı konferansta; Çalışma Genel Müdürü Sn Nurcan ÖNDER tarafından "Çalışma Genel Müdürlüğü'nün Gündemi ve Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler" sunumu gerçekleştirildi. Katılan öğrenci arkadaşlarımız tarafından yoğun ilgi gören sunumun ardından Sn. Nurcan ÖNDER'e, bölümümüz Araştırma Görevlileri ve öğrencileri tarafından alana ve konuya dair sorular soruldu.

Çalışma Genel Müdürü Sn. Nurcan ÖNDER'in sunumunun ardından Uluslararası Çalışma Örgütü Ankara Ofisi Uzmanları Sn.Tuğba Burcu ŞENEL ve Sn. Ebru Öztüm TÜMER tarafından; ILO Ankara Ofisi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ortaklığında yürütülen "Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi" hakkında sunum gerçekleştirildi.

Teşrifleri ve tecrübe dolu konuşmaları için Çalışma Genel Müdürü Sn. Nurcan Önder'e, etkinliğimize değerli katkıları için ILO Ankara Ofisi Ekibi'ne ve katılım gösteren tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.