Bölüm olarak bu yıl geleneksel olarak düzenlenen ÇEKAT Yemeğimizin otuz birincisini 12.05.2017 tarihinde Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik.

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Kadir ARICI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Mehmet Merve ÖZAYDIN ve Bölüm Başkan Yardımcısı ve Topluluğumuzun Akademik Danışmanı Doç. Dr. Sayın Yücel Uyanık ile bölümümüzün araştırma görevlisi hocalarımızın; yemeğimizin gerçekleşmesinde büyük desteği bulunan Hizmet İş Sendikası’nın Genel Başkan Vekili Sayın Hüseyin ÖZ'ün ve yine yemeğimize destek veren Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği Başkanı Sayın Mustafa Duman'nın ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri'nin; Hizmet İş Sendikası ve Türk Metal Sendikası çalışanlarının; bölümümüzün eski mezunlarının, topluluğumuzun eski başkanlarının ve 100 kadar öğrenci arkadaşımızın onurlandırdığı yemeğimiz bu yıl da yüksek katılımla gerçekleştirilmiştir.

Yemeğimizin gerçekleşmesinde hem maddi hem de manevi desteği bulunan sırasıyla Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na, Türk Metal Sendikası’na, Hizmet İş Sendikası’na, Yol İş Sendikasına, Şeker İş Sendikası’na, Tez – Koop İş Sendikası’na, Öz – Büro İş Sendikası’na ve Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği’ne de teşekkür ederiz.